BESTE WINKELS

beste_kledingwinkel_2012

Waar zitten de leukste kledingwinkels/webshops?

NieuweCollecties.nl is op zoek naar de allermooiste, hipste, leukste en meest glamoureuze kledingwinkels van Nederland. Het maakt niet uit of het om een fysieke winkel of een webshop gaat. Wij willen deze fashion hotspots nu eens voor je op een rijtje gaan zetten. In een handig overzicht met daarin de allerbeste kledingwinkels van Nederland. Maar wanneer is een kledingwinkel nou de leukste of de mooiste of de beste? Inderdaad, dat bepaal jij zelf!

nomineer & maak kans op één minuut gratis winkelen

Nomineer jouw favoriete kledingwinkel – en vertel waaróm juist die winkel nou zo bijzonder is. Dit mag heel persoonlijk zijn: door bijvoorbeeld de mooie inrichting, de ruime paskamers, het goede overzicht, de goede service, het deskundige personeel, of omdat je er gewoon altijd slaagt. Het kan ook zijn vanwege de enorme keuze aan merkkleding, de vernieuwende collecties, de bereikbaarheid of de snelle levertijd. Wat de reden ook is, het is jouw oordeel en dat zullen we respecteren. Met jouw nominatie maak je bovendien kans OP ÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN BIJ DE LEUKSTE KLEDINGWINKEL VAN NEDERLAND. Wie wil dat nou niet?

nomineren, stemmen & jureren

De genomineerde kledingzaken zullen binnenkort op deze site te zien zijn. De bezoekers van NieuweCollecties.nl kunnen vervolgens hun stem(men) uitbrengen. Uiteindelijk zal een jury van ervaren & deskundige fashionista’s het land ingaan om de kledingzaken met de meeste stemmen te beoordelen. Uiteindelijk weten we wie de beste kledingwinkel van Nederland is!

NOMINEER HIER DE BESTE KLEDINGZAAK VAN NEDERLAND EN WIE WEET KAN JE STRAKS EEN MINUUT LANG JE SLAG SLAAN!

 >> NOMINEER HIER JOUW FAVORIETE KLEDINGWINKEL